Foto: Michael Paldan

Københavnere inviteres til konference

Byliv: Københavns Kommune inddrager løbende københavnerne i byens udvikling. For at finde flere og endnu bedre metoder til at inddrage københavnerne, inviterer kommunen nu til KøbenhavnerKonference på Københavns Rådhus.

En stemme hvert fjerde år til kommunalvalget er grundlaget for det lokale demokrati. Men københavnerne ønsker også at blive involveret i mange vigtige spørgsmål om byens udvikling imellem kommunalvalgene. Ønsket går begge veje, mener overborgmester Frank Jensen (S), for københavnerne er eksperter i byens hverdagsliv.

I forbindelse med den offentlige høring om Københavns Kommunes kommuneplanstrategi 2018 afprøvede Københavns Kommune nye tilgange til københavnerinddragelse med popup events og »Middag med Mening« hvor københavnerne og Københavns politikere fik mulighed for at udveksle synspunkter i byen, over et måltid eller på sociale medier.

På KøbenhavnerKonferencen ønsker Københavns Kommune at få nye ideer til, hvordan københavnerne bedst muligt kan inddrages og sætte deres præg på byen.

Og de har da også allerede vist enorm interesse for at bidrage med input til fremtidens inddragelse. Forud for konferencen er københavnerne blevet inviteret til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse om fremtidens københavnerinddragelse og her har knap 10.000 københavnere deltaget.

Konferencen løber af stablen onsdag 30. januar, klokken 16.30-20.00 i Festsalen på Københavns Rådhus.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Bestyrelsesmedlem i Movia: Ja, vi tager hensyn nok til ældre i digitalisering af trafikinformation

Derfor giver lokaludvalget ladcyklerne væk