Foto: Energistyrelsen

Energistyrelsen flyttet til Vesterbro

Flytning: Mandag 4. februar kunne Energistyrelsens københavnske afdeling slå sig ned i deres nye hjem på Kalvebod Brygge i et nyopført byggeri. Her vil Energistyrelsen i København fremover have domicil sammen med en række andre styrelser.

Et nyt knudepunkt

Efter knap 23 år på Amaliegade flytter Energistyrelsens københavnske afdeling til Kalvebod Brygge. Sammen med Banedanmark, Vejdirektoratet, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen samt Bygningsstyrelsen vil Energistyrelsen udgøre et administrativt knudepunkt med i alt cirka 2000 arbejdspladser.

Byggeriet er et lavenergiklasse 2020 byggeri og består af fire tårne, som forbindes af en række broer. Energistyrelsen får hjemme i tårn A og B, der vender ud mod banelegemet.

Således vil Energistyrelsen i København for fremtiden kunne byde samarbejdspartnere velkommen i de nye faciliteter på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Gamle sporvogne får nyt liv

»Uligheden gjorde mig vred«