Kom til borgermøde på Vanløse Bibliotek. Arkivfoto

Gør dit bibliotek endnu bedre

Torsdag 7. februar er der borgermøde på Vanløse Bibliotek om fremtidens bibliotek.

Bibliotek: Er du en læsehest, der flere gange om ugen låner bøger på biblioteket, elsker du at sidde i læsesalen og pløje dagens aviser igennem eller tager du de mindste med, når der er børneaktiviteter blandt billedbøger og store bløde lændestole.

Uanset hvordan, du bruger biblioteket, så kan du være med til at tale om, hvordan biblioteket skal indrettes i fremtiden. Kom til borgermøde på Vanløse Bibliotek torsdag den 7. februar og fortæl, hvordan Københavns biblioteker kan indrettes, så netop du får mere glæde af dem.

Anledningen til mødet er Kultur- og Fritidsforvaltningens nye biblioteksplan, der skal sætte retningen for udviklingen af alle Københavns Biblioteker.

Borgermødet afholdes af Kultur V og Vanløse Lokaludvalg. Torsdag 7. februar klokken 17-18.30 på Vanløse Bibliotek, Jernbane Allé 28, 2720 Vanløse.

På mødet præsenteres forslaget til en ny biblioteksplan, og du får mulighed for at fortælle din mening om planens indhold og fokuspunkter.

Dine input vil bidrage til udviklingen af den kommende biblioteksplan for alle Københavns Biblioteker. Derfor er det hovedsageligt den generelle biblioteksudvikling, mødet drejer sig om, men der vil også være mulighed for at drøfte netop dit lokalbibliotek.

Har du brug for at have dine børn med til mødet, er det ikke noget problem. Kultur V og Tormod Tegner sørger for børneunderholdning fra klokken 16.30-18.30, og der er børnevenlige snacks til små rumlende maver.

Tilmelding til borgermødet er ikke nødvendig – arrangørerne glæder sig til at byde dig velkommen.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

På skøjter i halvandet hundrede år

Smaragdsliberen beskriver roligt og nænsomt forfærdelige handlinger og ubegribelig sorg