Quincy Antipas skifter fra Hobro til B.93.

Fodbold: B.93 henter tidligere Brøndby-profil

Quincy Antipas tiltræder B.93 `s 2. divisionstrup med omgående virkning og begynder træningen allerede i dag, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Antipas har optrådt på Zimbabwes landshold og fik sin debut i Danmark for Blokhus i 2008. Siden har han spillet for HB Køge, Sønderjyske, Brøndby og senest Hobro.

Quincy Antipas, som er født 20. april 1984, er en elegant og hurtig angriber, og han har lavet 40 mål i sine næsten 200 kampe i landets bedste række. Pålidelige rygter fortæller, at det nye es kommer på banen lørdag i træningskampen klokken 11.30 mod Roskilde KFUM. Den kamp spilles på anlægget ved Svanemølleanlægget.

“Så lukkede transfervinduet. Det er med stor fornøjelse at kunne meddele, at vi har tilknyttet Quincy Antipas indtil sommeren 2020. Det har været vigtigt for os at prioritere en spiller, som ikke mindst står for de samme værdier som vi har i klubben, men også har en karismatisk udstråling. Quincy er en fantastisk fodboldspiller med en enorm erfaring. Jeg har selv spillet imod ham mange gange, så jeg ved af erfaring at han er en torn i øjet på enhver forsvarsspiller. Han er den type spiller som vi kun havde turde drømme om at have i vores trup,” siger B.93’s sportsdirektør Patrick Mtiliga i pressemeddelelsen, hvor Quincy Antipas udtaler:

“Jeg kender Patrick og han har givet mig et godt indtryk af klubben, så jeg glæder mig meget til at spille for B.93 og lære folk i klubben at kende. Jeg håber at klubbens fans vil tage godt imod mig og ser frem at hjælpe klubben – og de mange unge talentfulde spillere – med at få point og succes. Det bliver et spændende kapitel i min fodboldkarriere.”

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Unge: Sæt cannabis fri og forkort skoledagen

0

Ny forlystelse i Tivoli: Knærystende (u)virkelighed