Martin Buch og Rasmus Botoft klippede snoren til Tivoli og tog sig en ordentlig tur på isen. Foto/Video: Tivoli/Bax Lindhardt

Det bliver skidehyggeligt!: Skuespillerne bag snobberne Fritz og Poul åbnede Vinter-Tivoli

Skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft var i forrygende humør, da de fredag formiddag klippede den røde snor til Tivolis vintereventyr.

Rasmus Botoft har selv et personligt forhold til Tivoli. Som ung arbejdede han som opvasker, afrydder og ismager i Viften, og nu kan han glæde sig til at stå på scenen i Glassalen, når Rytteriet, som han er ankermand bag sammen med Martin Buch, har repremiere 27. marts 2019.

Der er næsten udsolgt, men Tivoli melder om flere forestillinger. Det er en genopsætning fra sidste år, men der vil blive et par nye numre. Blandt andet håber de to skuespillere på, at der bliver udskrevet valg inden premieren, så snobberne Fritz og Poul kan analysere valget.

Ifølge skuespillerne Botoft og Buch vil Else, der er gift med Erik – og spilles af Rasmus Botoft – nok stemme på Morten Østergaard fra Radikale, for ‘han er sådan en sød og pæn mand’. Erik – spillet af Martin Buch – vil stemme på en af vejrpigerne, f.eks. Anja Fonseca. Snobberne vil slet ikke stemme, for ‘det er kun de rige familier, der bestemmer’.

Vinter i Tivoli har åbent fra 1. februar til 24. februar – se mere på tivoli.dk

‘Rytteriet – live i Tivoli’ får repremiere i Glassalen  27. marts.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

DF’er kræver svar: Hvor langt er politiet i sag om plejehjemstyverier?

Debat: Madsortering giver ikke mening