Théo og sportsdirektør Daguev. Foto: Fremad Amager Elite.

Ser vi ham allerede på banen i morgen: Eks Barca-dreng til Fremad Amager

FODBOLD. Fremad Amager har hentet den franske offensivspiller Théo Chendri med en fortid i FC Barcelona og Nantes.

SUNDBYVESTER: Fremad har kort inden trasfervinduet smækkede i hentet den franske kreatør Théo Chendri, som har underskrevet en to et halvt årig kontrakt. Den offensive midtbanespiller er hentet i den franske klub FC Nantes.

Her blev han hentet til udviklingsholdet Nantes B som 19-årig efter fire år på akademiet ’La Masia’ hos FC Barcelona. Han har spillet flere ungdomslandskampe for Frankrig.

21-årige Theo Chendri har spillet for FC Barcelonas U-17, U-18 og U-19 hold, deriblandt flere kampe i UEFA Youth League, og i 2016 var han med til at sende FC Midtjylland ud af UEFA Youth League, da han scorede et smukt langskudsmål i Barcelonas 3-1 sejr.

Fremads sportsdirektør Timur Daguev har senest set Théo på tæt hold for Nantes-talenterne, hvor det blev til en scoring og to assists. Han er glad og lettet over, at klubben nåede at få forstærket offensiven i tide:

»Det er en fantastisk følelse at kunne få aftalen i hus, efter flere uger med hårdt arbejde, og en deadline der bare kom nærmere og nærmere. Vi har haft Théo Chendri i kikkerten i noget tid, og jeg fik bekræftet vores interesse ved mit seneste besøg i Frankrig.

Han er en god forstærkning til holdet, og med en fodboldopdragelse på allerøverste hylde, bliver det spændende at få ham tilknyttet holdet. Han har en god spilforståelse, et højt teknisk niveau og et sublimt overblik,« siger sportsdirektøren til Fremad Amagers hjemmeside.

Offensivspilleren er allerede med til træning i dag fredag, og Fremad håber, at han kan få uofficiel debut allerede i træningskampen mod FC Helsingør i morgen lørdag klokken 13.00 i Sundby Idrætspark.

I sidste uge blev det også til en kontrakt med den 20-årige angriber Anton Googe. Han har senest tørnet ud for Rusisske Amkar Perms U-21 hold, hvor han i 60 kampe har leveret 21 scoringer og ni assists.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Villads fra Vanløse: Park på Fengers grund

14-årige Emma redder mand fra druknedøden