Marie Isabell Reinhold efter præsentationen som deltager i Dansk Melodi Grand Prix, der finder sted lørdag 23. februar i Jyske Bank Boxen i Herning. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Haha 😆 Like 👍

Marie synger for de ældre på plejehjemmet: Nu skal hun deltage i grand prix-finalen

DE UDVALGTE. Den 33-årige Amagerpige, Marie Isabell Reinhold, er blandt de udvalgte til årets danske melodi grand prix-finale. Marie arbejder som teamleder i hjemmeplejen og gør dagligt brug af sin passion for musikken.

AF JAN JEPPESEN

jje@amagerbladet.dk

HELE ØEN: Hvad gør man ikke for at komme med i Dansk Melodi Grand Prix? 33-årige Marie Isabell Reinhold fra Amager brugte Instagram for at sende sit bidrag – og vupti, nu er hun klar til at stå på den store scene, når årets popslag skal afgøres. Her deltager Marie med sang nummer fire ’Dancing With You In My Heart’.

Til daglig arbejder hun som teamleder i hjemmeplejen i Københavns Kommune. Og her gør hun brug af sin passion for muikken. Marie synger nemlig for de ældre, når hun besøger dem, ligesom hun også har stået i spidsen for en daglig sangtime på et plejehjem.

Jeg deltager med en megafed sang, og den har alle de klassiske kvaliteter, som, jeg synes, en Grand Prix-sang skal have.

Ellers bliver passionen dyrket på diverse karaokebarer og i forskellige bandkonstellationer. Men tiden er knap. Sønnen tager størstedelen af hendes tid, så derfor bruger hun meget tid på at dele videoer af sit sangtalent på Instagram.

»Jeg deltager med en megafed sang, og den har alle de her klassiske kvaliteter, som, jeg synes, en Grand Prix-sang skal have. Og så vækker den virkelig mange følelser i mig, fordi jeg tænker på min søn, når jeg synger den. Så jeg skal passe på, at jeg ikke kommer til at tudbrøle, når jeg synger den på scenen,« siger Marie Isabell.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Funky festmusik i Krudttønden

Hovedstadens unge stemte på rød blok