Foto: TCC
in , ,

Curling: DM til Christine og Martin

GENTOFTE: Tårnby Curling Club genvandt søndag eftermiddag danmarksmesterskabet i par mix, som blev afviklet i Gentofte med 9-3 i den afgørende kamp mod Hvidovre og skal hermed igen i år repræsentere Danmark ved VM i Stavanger, Norge.

Holdet består af Christine Grønbeck og Martin Uhd Grønbeck, som gik ubesejret gennem de indledende runder.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Debat: BR på Nørrebrogade – hvor er det trist, at I lukker

En ex-minister kommer på besøg