Affald et sted i byen, men madsorteringen går det ikke så godt med, ifølge en borger. Arkivfoto

Debat: Madsortering giver ikke mening

DEBAT

Susanne Scheiby

Howitzvej 54

SORTERING: Først i december startede vi med at sortere vores madaffald i de grønne bokse og poser.

Vi gik til opgaven med stor entusiasme, og var meget omhyggelige med at alt kom i diverse rigtige poser, men så føler vi os godt til grin, når vores madcontainer ikke bliver tømt, og vores gårdmand må tømme den overfyldte container over i den vanlige restaffaldscontainer.

Vi undersøgte på hjemmesiden hvor tit madcontainerne skulle tømmes, og der stod at de ville blive tømt en gang om ugen.

Her mere end en måned efter, er vores madcontainere stadig ikke blevet tømt, og der har ofte ligget poser udenfor containeren, indtil vores gårdmænd fjerner det.

Jeg må indrømme at jeg helt har tabt motivationen, så nu smider jeg vores affald ned i skakten, både mad og andet, som jeg plejer, da jeg ikke kan se meningen med at sortere. Det giver jo bare ekstra arbejde for gårdmanden.

Jeg håber der snart kommer orden på det, og så må jeg prøve igen.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Det bliver skidehyggeligt!: Skuespillerne bag snobberne Fritz og Poul åbnede Vinter-Tivoli

DE UNGE STEMMER: Hvad var det første, du ville gøre som statsminister?