To gange er Peter Mikkelsen blevet kåret til 'verdens bedste fodbolddommer'. I 2018 blev der skrevet en bog om den gamle Fremad Amager-dreng som fortæller om både fodboldkampe og kampen mod kræft, Foto: Jacob Schneider.

Sportschef: Optag Peter Mikkelsen i fodboldens Hall of Fame

DØDSFALD: Fodboldens Hall of Fame har indtil videre ikke optaget nogle dommere, men her er chancen. Det mener Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen.

‘Peter Mikkelsen banede vejen for den stribe af dygtige dommere som Claus Bo Larsen, Kim Milton og Kenn Hansen, der alle repræsenterede de danske farver i den sorte dragt, men ingen af dem opnåede samme internationale ry og respekt som Peter Mikkelsen.Derfor ville det være en passende ære – også til dommerstanden – at få optaget Peter Mikkelsen i Fodboldens Hall of Fame. Hermed givet videre, DBU,’ skriver Allan Olsen.

‘Ja, dommere er fodboldens mest udskældte element, men Peter Mikkelsen viste med menneskeligt overskud og humor en dansk måde at styre de store kampe på – og selv Preben Elkjær må vel indrømme, at de også hører med i spillet 11 mod 11.Og hvis de ikke opfører sig reglementeret deroppe, hvor Peter Mikkelsen nu desværre er havnet. Så har han sikkert taget både fløjte og kort med …’

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Alle AB Tårnby-kampe foreviges

Kom til jazzfestival på Islands Brygge