Nu kan du komme en tur til Hawaii i Birkegade. My Poké åbner i dag torsdag 31. januar med deres sunde take away-koncept. Foto: Rasmus Luckmann

Elsker 😍

Nu kan du få Hawaii- take away i Birkegade

ALOHA: I dag, torsdag 31. januar, klokken 16.00 slår direktør Michael Ryding døren op for den hawaiianske, sunde take away-restaurant My Poké på Nørrebro.
Åbningen fejres med gratis smagsprøver på mad og juice. My Poké åbner i et 70 kvadratmeter stort lokale på hjørnet af Elmegade og Birkegade, og er femte butik i kæden efter bare et år.

Den første restaurant i kæden åbnede på Frederiksberg. Michael Ryding fik idéen, fordi han oplevede en stor efterspørgsel på sund take away.
»Vi spiser sundere, men take away bliver stadig forbundet med at spise usundt. Det vil vi gerne lave om på,« fortæller Michael Ryding.

En pokéball, som den sunde servering passende hedder, er en skål med en bund af ris toppet med friske grøntsager og lækker fisk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Strygekvartet spænder buen

Volleyball: AVK fik flot comeback i bundopgør