Foto fra www.copenhagenlightfestival.org
in ,

Wow 🤩

Lysfest i Sundbyvesterparken på fredag

SUNDBYVESTER: På fredag 1. februar klokken 17.00-20.00 lyses Sundbyvesterparken op af værket ’Labyrinth of Light’- et lysinstallationsværk af Benjamin Noir og Mads Vegas. Arrangementet, der er gratis, er en del af Copenhagen Light Festival og Urbanplanens årlige lysfest.

Størstedelen af Englandsparkens græsplæne bliver omdannet til en gigantisk labyrint med transparente, lysende mure, der vil kunne opleves helt frem til 24. februar.

I løbet af aftenen 1. februar bliver der spillet op af DJ’en Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole, og der vil være mad og drikke lavet af lokale amagerkanere. Herudover er der kreative workshops, fotokonkurrence og såmænd også mulighed for at sidde i en politibil.

Infomøde om eksembehandling

Amager Bryghus vil åbne egen bar: Menukort med 15 forskellige øl