Sidste år blev der bygget 6.660 nye boliger i København. Arkivfoto

Boligbyggeriet i København slår rekord

UDVIKLING: Københavns befolkning vokser med ca. 10.000 nye københavnerne om året. Det giver et stort behov for nye boliger for at få plads til de mange, der gerne vil bo i byen og for at stoppe prisernes himmelflugt.

Derfor arbejder Københavns Kommune løbende med at sikre flere boliger. I 2018 blev der sat rekord med 6.660 nye boliger, som især blev opført i byudviklingsområder i Ørestad, Valby og Sydhavn.

»Det er fantastisk, at boligbyggeriet er på det højeste niveau siden 1930’erne. Med de mange nye boliger sikrer vi både boliger til de mange nye københavnere og får ro på boligpriserne. Det er den rigtige udvikling – der skal være plads til alle i København,« siger overborgmester Frank Jensen (S) i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

31 kystlivreddere bestod prøven i Øbrohallen

Passagerer uden mobiltelefon får det sværere