Der er lagt op til en sand lysfest i Tivoli fra 1. februar. PR-foto: Lasse Salling
Tema: in

Sur 😠 Ked 😭 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Konkurrence: Tivoli lyser op i vintermørket

KONKURRENCE. Det vakte opsigt, da Tivoli sidste år for første gang inviterede gæsterne ind til vinter i Tivoli. Nu gør de det igen, og du kan vinde billetter.

TIVOLI: Fredag 1. februar kl. 11 åbnes Vinter i Tivoli officielt af Rytteri-skuespillerne Rasmus Botoft og Martin Buch. Frem til 24. februar holder haven vinteråbent – blandt andet med et nordlys-tema.

Med laserlys, elektronisk lydcollage og røgeffekter, har Tivolis udviklingsafdeling skabt en oplevelse i området ved Plænen, hvor gæsterne nærmest står badet i nordlys.

I år er det 125 år siden lysmesteren og Tivoli-arkitekten PH blev født. Det markeres med en uhøjtidelig udstilling i Woodhouse, hvor adskillige historiske og ikoniske lamper udstilles. Udstillingen fortæller om PH’s designarbejder for Tivoli og om hans lysfilosofi og det særlige treskærmsprincip i hans verdensberømte lamper.

En sand lysfest

Der er i det hele taget lagt op til en sand lysfest i Tivoli, der også er en del af Copenhagen Light Festival.

Langs Tivoli Søen svæver Olafur Eliassons 33 lamper Little Sun Light Swarm mellem træerne i geometriske former med skiftende lysfremtoninger, og på – eller over – søen vises på skift lysshowene Vølvens Spådom og Tango Jalousie.

Der opføres også en 18 meter lang lystunnel langs Tivoli-Søen.

Virtual Reality

Blandt årets store satsninger er ’Bring The Spring’, der er en virtual reality-oplevelse i H.C. Andersen Slottet. I den nyudviklede virtual reality-rejse, stiger gæsterne til vejrs i luftballon, vandrer gennem kløfter, bekæmper sværme af frostkrystaller og kommer helt tæt på sultne bjørne iført specialdesignet udstyr og VR-briller.

Derudover vil der være premiere på Rasmus Klump og den sure snemand i Glassalen og Terkel – The Motherfårking Musical i koncertsalen.

Vind 4 billetter med turpas til Tivoli

Tilmeld dig minby.dks nyhedsbrev og vær med i konkurrencen. Vi trækker to vindere i hver bydel.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Passagerer uden mobiltelefon får det sværere

Debat: Regnvejr og modvind