Der er lagt op til en sand lysfest i Tivoli fra 1. februar. PR-foto: Lasse Salling
in , ,

Ked 😭 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Konkurrence: Tivoli lyser op i vintermørket

KONKURRENCE. Det vakte opsigt, da Tivoli sidste år for første gang inviterede gæsterne ind til vinter i Tivoli. Nu gør de det igen, og du kan vinde billetter.

TIVOLI: Fredag 1. februar kl. 11 åbnes Vinter i Tivoli officielt af Rytteri-skuespillerne Rasmus Botoft og Martin Buch. Frem til 24. februar holder haven vinteråbent – blandt andet med et nordlys-tema.

Med laserlys, elektronisk lydcollage og røgeffekter, har Tivolis udviklingsafdeling skabt en oplevelse i området ved Plænen, hvor gæsterne nærmest står badet i nordlys.

I år er det 125 år siden lysmesteren og Tivoli-arkitekten PH blev født. Det markeres med en uhøjtidelig udstilling i Woodhouse, hvor adskillige historiske og ikoniske lamper udstilles. Udstillingen fortæller om PH’s designarbejder for Tivoli og om hans lysfilosofi og det særlige treskærmsprincip i hans verdensberømte lamper.

En sand lysfest

Der er i det hele taget lagt op til en sand lysfest i Tivoli, der også er en del af Copenhagen Light Festival.

Langs Tivoli Søen svæver Olafur Eliassons 33 lamper Little Sun Light Swarm mellem træerne i geometriske former med skiftende lysfremtoninger, og på – eller over – søen vises på skift lysshowene Vølvens Spådom og Tango Jalousie.

Der opføres også en 18 meter lang lystunnel langs Tivoli-Søen.

Virtual Reality

Blandt årets store satsninger er ’Bring The Spring’, der er en virtual reality-oplevelse i H.C. Andersen Slottet. I den nyudviklede virtual reality-rejse, stiger gæsterne til vejrs i luftballon, vandrer gennem kløfter, bekæmper sværme af frostkrystaller og kommer helt tæt på sultne bjørne iført specialdesignet udstyr og VR-briller.

Derudover vil der være premiere på Rasmus Klump og den sure snemand i Glassalen og Terkel – The Motherfårking Musical i koncertsalen.

Vind 4 billetter med turpas til Tivoli

Tilmeld dig minby.dks nyhedsbrev og vær med i konkurrencen. Vi trækker to vindere i hver bydel.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Passagerer uden mobiltelefon får det sværere

Debat: Regnvejr og modvind