Mads Mensah og Anders Zachariassen under finalekampen mod Norge. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Guldherrerne boede på Vesterbro og spiste solidt

SEKS MÅLTIDER OM DAGEN: Hotellet Scandic Kødbyen har huset de danske verdensmestre i håndbold under VM-slutrunden, og det var nogle sultne stjerner, der var på besøg, oplyser hotellet.

De danske håndboldspillere spiste seks gange dagligt, og det stillede store krav til hotellet, der måtte bestille ekstra mad hjem, mens spillerne var på besøg. De spiste blandt andet 20 kilo kulhydrater om dagen.

Truppen havde desuden tilknyttet en gruppe ernæringsfolk, der lavede smoothies til stjernerne. Ellers befandt spillerne sig på hotellet, de gik ture, dyrkede fitness og spillede bordtennis.

Jørgen Frederiksen er hoteldirektør på Scandic Kødbyen, og han fortæller, at det har det været en fornøjelse at have håndboldherrerne på besøg.

»Det har været en stor glæde for Scandic Kødbyen at have Håndboldherrerne boende, og vi har taget rigtigt godt vare på dem og givet dem de bedste forberedelser muligt. Vi har tydeligt kunnet mærke, at de har følt sig hjemme,« siger han og fortsætter:

»Det har været fedt, at Vesterbro har været samlingssted for vores dygtigste danske håndboldspillere«. 

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Nørrebro-unge kloger sig i konkurrence

Mikkeller-ægtepar åbner ny friskole