Domus Vista Centret har fået lejet alle kvadratmeter ud. Arkivfoto: Martin Sørensen.

Domus Vista melder alt udsolgt

NORDENS PLADS. Domus Vista har efter ombygningen fået lejet alle kvadratmeter ud.

CENTERLIV: Historien om Domus Vista Centret er ganske lang, men nu er punktumet ved at blive sat, da centret kan melde, at nu er alle kvadratmeter lejet ud.

Centret blev solgt på en tvangsauktion i 2010 til Købmændenes Finansieringsinstitut og nu otte år efter er man nået langt.

I stueetagen er sidste skud på stammen netop åbnet, nemlig en Silvan, der åbnede 20. januar i Domus Vista Centret, hvor Meny blandt andet ligger.

Direktør for KFI, Jesper Loiborg, fortæller til EjendomsWatch, at man har indgået en lejeaftale med Silvan om ca 1200 m2, og dermed er de sidste butiksarealer udlejet.

Boliger til unge

På første sal af Domus Vista er der etableret 100 ungdomsboliger, hvor lokalerne tidligere blev brugt til kurser og hotel.

I mange år havde Domus Vista Centret problemer med tomme lejemål, da blandt andet Danske Bank lukkede sin filial i 2012.

Heldet ville, at der blev vedtaget en lokalplan i 2012 for området, der gav KFI grønt lys til at bygge omkring 22.000 m2 på en stor p-plads mellem Domus Vista og Roskildevej.

En del skulle være boliger, men størsteparten erhvervs- og butiksareal som en slagkraftig udvidelse af det eksisterende center. Planerne blev dog aldrig realiseret.

I stedet for at bygge nyt valgte KIF at sætte fokus på at optimere de eksisterende kvadratmeter i centret.

Jesper Loiborg fortæller til Ejendomswatch:

»Vi nedlagde atriet og indgangspartierne, så alle lejemål fik direkte indgang udefra. På den måde fik vi ændret en del døde arealer til lejebærende arealer, og antallet af butikskvadratmeter voksede ganske pænt til godt 7000 m2. Vi gennemførte en omfattende modernisering og udvidelse af Meny, kommunen udvidede og omdannede filialbiblioteket til et community center, vi fik et yoga-fitness-center ind, og vi flyttede en lægeklinik og en fysioterapeut ned i butiksplanet, så der blev frigjort mere plads til ungdomsboliger på førstesalen,« siger han.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Demente og døende plyndret på plejehjem

To lokale initiativer i Fingerplanen