VM-heltene fejres mandag på Rådhuspladsen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Haha 😆 Elsker 😍 Like 👍

Mikkel Hansen & Co. til guldfest på Rådhuspladsen

GULDHYLDEST: Med guldmedaljer og VM-pokal bliver de nykårede danske verdensmestre i håndbold i morgen mandag 28. januar hædret på Københavns Rådhus, hvor overborgmester Frank Jensen (S) ønsker tillykke og byder på rådhuspandekager.

‘Danmark er verdensmestre! Håndboldherrerne har leveret en sportspræstation i absolut verdensklasse. Jeg ønsker vores VM-vindere et kæmpe tillykke og glæder mig til at byde på rådhuspandekager og fejre triumfen på Københavns Rådhus,’ siger overborgmester Frank Jensen (S) i en pressemeddelelse.

Det er første gang nogensinde, at et dansk herrelandshold vinder VM-guld i håndbold. Derfor er glæden også stor i Dansk Håndbold Forbund.

‘Det er svært at beskrive, hvor stort et øjeblik det her er i dansk sportshistorie. Det bliver ikke meget større end at vinde VM-guld, og når det endda gøres på hjemmebane, er det endnu større. Guldmedaljen står til evighed som et symbol på den enorme fest, vi har haft i København og Herning. Jeg glæder mig på vegne af hele dansk håndbold til modtagelsen på Rådhuspladsen, hvor guldet fejres med de fans, som har båret drengene gennem hele turneringen,’ siger generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen.

PROGRAM

17.00 Holdet ankommer på Rådhuspladsen og går i festsalen.
Velkomsttale ved overborgmester Frank Jensen og øvrige talere.
17.25 Hyldest fra balkonen.
17.30 Reception og rådhuspandekager.
18.00 Overborgmesteren tager afsked med holdet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

To lokale initiativer i Fingerplanen

SSP-Pris går til beboer i Stjernen