K.B. Hallen evakueres. Video: Bo Børresen

Se videoen: K.B. Hallen evakueres

ALARM: Fortidens katastrofe stak et kort sekund sit grimme ansigt frem, da brandalarmen gik under den første musikkoncert i K.B. Hallen, siden den oprindelige hal udbrændte i 2011.

Hugo Helmig havde netop entreret scenen under torsdagens minifestival, som markerede genåbningen af K.B. Hallen, da brandalarmen gik. Efter et halvt minuts forvirring omkring, hvorfor al lys pludselig blev tændt i hallen, gik det op for publikum og kunstnere, at der var tale om en brandalarm.

Alle blev evakueret i et adstadigt tempo og uden nogen former for panik. Brandvæsenet ankom få minutter efter blot for at konstatere, at der var tale om en teknisk fejl. En halv time efter at have forladt scenen, var Hugo Helmig tilbage. Det samme var publikum. Alle kunne ånde lettede op og koncentrere sig om musikken.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Flere fædre snupper en noget længere orlov med barnet

Orgeltalent giver koncert i Ansgarkirken