Foto: Den Lille Kulturnat

Ny Kulturnat for de mindste

BØRN I BYEN: Som noget nyt får børnene nu, deres egen kulturnat. Den Lille Kulturnat, som den passende er døbt, finder sted for første gang fredag 15. marts klokken 16.00-21.00 og bliver en underholdende dag i børnehøjde.

Kulturnatten som du kender den; fyldt med eventyr, spænding og sjove eksperimenter, men udelukkende med arrangementer for børn sammen med deres voksne.

Den store interesse for Kulturnatten og ønsket om flere arrangementer for børn har fået Kulturnatten til at udvide med denne helt nye Kulturnat i børnehøjde. Der vil kun være arrangementer for små børn mellem 2-5 år og store børn mellem 6-12 år i programmet, som kan ses på Kulturnattens hjemmeside fra fredag 1. marts.

Læs mere om billet, priser og salgssteder på https://www.kulturnatten.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skipperlabskovs og næstekærlighed

Dansemusik til en søndag