Foto: Betty og Peter Arendt

En musikalsk jordomrejse

KIRKEKONCERT: Lørdag 26. januar klokken 19.00 kan man komme på en musikalsk jordomrejse i Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A. Kirken får nemlig besøg af de to førende kendere af verdenskirkemusik i Danmark, Betty og Peter Arendt, der til daglig er henholdsvis korleder/kirkesanger og organist i Haslev Kirke på Midtsjælland.

Betty og Peter er begge klassisk uddannede, men har i snart 30 år gjort talrige musikalske ekspeditioner til både Asien, Afrika og Latinamerika. I øjeblikket er de i gang med at redigere en helt ny sangbog for Kirkefondet, som kommer til at indeholde 70 nyoversatte salmer fra hele verden. Det er et dusin salmer fra denne sangbog, som man vil kunne høre og synge med på ved koncerten denne lørdag aften.

Som en ekstra bonus har Betty og Peter taget den kinesiske kirkemusiker Zhang Yu med. Hun spiller på eksotiske instrumenter såsom erhu (kinesisk violin) og guzheng (kinesisk harpe).

Der er gratis adgang til koncerten, som er en del af Bellahøj Kirkes månedlige lørdagsarrangement. Arrangementet starter med gudstjeneste i kirken klokken 16:00 efterfulgt af lørdagsmiddag og endeligt koncert klokken 19:00. Deltagelse i middagen koster 60 kroner. Man kan dog sagtens deltage i den gratis koncert uden at have været med til den foregående gudstjeneste og middag.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Dansemusik til en søndag

Frederiksberg gennem tiderne