Dansemusik til en søndag

LYSTIGE: Det er dansemusik for den mere modne aldersgruppe over 60 år, når De Lystige Musikanter spiller op til dans. Melodierne svinger lige fra pop, sving, tango ,vals, rumba og jazz. Er man ikke så bevægelig, er det også fint at sidde, lytte og nynne med. Det sker søndag 27. januar klokken 14-17 i Østerbrohuset, Århusgade 103. Éntre: kroner 30 kroner.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Ny Kulturnat for de mindste

En musikalsk jordomrejse