Fra i morgen kan man købe baristakaffe hos McDonald’s på Falkoner Allé. McCafé hedder det nye koncept. Pr-foto
in , ,

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

McDonald’s går ind på baristakaffemarkedet

KAFFEKRIG. Landets første McCafé åbner på Falkoner Allé i morgen, torsdag 24. januar, kl. 16.00. Dermed bliver McDonald’s en aktiv spiller i kaffekrigen.

CAFÉ I RESTAURANTEN: Efter længere tid ombygning slår McDonald’s på Falkoner Allé i morgen, torsdag, dørene op til en nyrenoveret familierestaurant.

Der er samtidig tale om en danmarkspremiere. McDonald’s har nemlig besluttet at gå ind på baristakaffemarkedet, og restauranten på Frederiksberg er udset som testrestaurant for resten af landet.

»Alt er sat ind på at tilbyde Frederiksberg-borgerne et prisgunstigt alternativ til de eksisterende kaffekæder. Der er indkøbt de bedste kaffemaskiner, personalet er blevet trænet af en af landets bedste baristaer, og bønnerne er af bedste kvalitet,« lover franchisetager McDonald’s Falkoner Allé, Jan Jensen, og tilføjer:

»Et område af disken er reserveret til kaffekunder, ligesom der åbnes en serveringsluge ud til fortovet til trængende to go-gæster. Danskerne er et af verdens mest kaffedrikkende folkefærd, og jeg tror på, at vores velafprøvede og succesrige koncept vil give McCafé en god plads på kvalitetskaffemarkedet.«

Et andet tiltag i den moderniserede McDonald’s-restaurant er, at gæsterne fremover kan bestille maden på trykskærme i stedet for ved disken.

Kanoner, kristendom og meningen med livet

Melodi Grandprix serveret til kaffen