Kom til orienteringsaften på NEXT Københavns Mediegymnasium torsdag 24. januar, tirsdag 29. januar eller mandag 4. februar. Foto: Morten Holtum

Mediegymnasium inviterer indenfor

ORIENTERINGSAFTENER: 1. marts er der ansøgningsfrist til landet gymnasier. Derfor vrimler januar og februar med orienteringsaftener, hvor unge og deres forældre kan blive klogere på diverse uddannelsesinstitutioner.

På Frederiksberg afholder byens nyeste gymnasium, NEXT Københavns Mediegymnasium, som åbnede i Julius Thomsens Gade i 2016, i alt tre orienteringsaftener.

Her kan gæsterne møde ledere, elever og undervisere og høre om gymnasiets specielle medieprofil, der blandt andet byder på studieretninger inden for game-design, film og tv, digitale medier og e-sport.

Orienteringsaftenerne løber af stablen i Julius Thomsens Gade 5 henholdsvis torsdag 24. januar, tirsdag 29. januar og mandag 4. februar. Alle dage kl. 19.00-21.00.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Kunstmix klar med ny udstilling

Nytårsdrab: Politiet offentliggør billeder