Et fællesskab for piger i 7.-9. klasse, bliver nu tilbudt gratis til piger på Frederiksberg. Modelfoto: girltalk.dk

Elsker 😍

Fællesskab for piger i 7.-9. klasse

GIRLTALK: »Antallet af unge piger, der kæmper med lavt selvværd, er stigende. Sociale medier og en verden af muligheder gør det sværere for pigerne at navigere i, hvem de er, og om det nu også er godt nok. Derfor har vi startet EmpowR, så pigerne i trygge rammer sammen kan opbygge selvværd,« forklarer Anna Bjerre, direktør for GirlTalk, der udbyder kurset i samarbejde med Frederiksberg Kommune.

GirlTalk er en NGO, der blev grundlagt for 15 år siden med ønsket om at hjælpe unge piger med deres problemer. I dag hjælper organisationen årligt omkring 7.000 piger mellem 12 og 24 år. Det sker hovedsageligt gennem en gratis chat-rådgivning, men siden 2016 også gennem forløbet EmpowR, der nu tilbydes gratis til piger på Frederiksberg.

EmpowR strækker sig over ti uger med ugentlige møder, hvor man gennem øvelser, hygge og sjov får talt om store og små emner. Møderne tilbydes gratis til piger på 7., 8. og 9. klassetrin med bopæl i Frederiksberg Kommune. De ledes af frivillige fra GirlTalk og afholdes i lokaler på Mariendalsvej 53. Der vil både være hold tirsdage og torsdage – begge dage kl. 16.30-18.30.

Der er opstart i uge 8 og forsamtaler i uge 5 og 6. Tilmelding foregår på www.girltalk.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

»Vi er bekymrede for, hvad det næste bliver«

Tandlæge flytter ind på Jagtvej