Afmonteringen af broen er i gang. Foto: Martin Sørensen

Ked 😭 Like 👍

Broen over søen fjernes lige nu

“Sidste dage med broen over søen” er navnet på en artikel i Østerbro Avis, som er udkommet i dag, og der blev udgivet her på hjemmesiden www.minby.dk i weekenden.

LÆS OGSÅ: Sidste dage med broen over søen

Og det er lige nu, at det er ved at ske. Nu kan man ikke længere bevæge sig på broen over Sortedams Sø, der lige nu er ved at blive afmonteret. Snart er den helt væk.

Broen har været over søen på grund af metroarbejdet siden efteråret 2012. Den har skulle skåne skolebørn og andre borgere for den tunge trafik i hjørnet af søen ved metroarbejdspladsen. Nu da arbejdspladsen er væk, er der dermed ikke længere brug for broen. Eller hvad? Mange borgere har taget den til sig, både som en hurtig smutvej, men også som en ny oplevelse af at stå med vandet til begge sider midt ude i søen.

Sortedams Sø er imidlertid fredet, og broen er midlertidig. Derfor har det lydt fra kommunen, at en forlængelse ikke har været mulig. Ingen politikere har kastet sig ind i kampen for en permanent bro. Nogle borgere er da også yderst tilfredse med, at broen forsvinder.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Kunstnerisk samlingspunkt kommer til Kødbyen

Damhusengens Skole skal have ny leder – bestyrelsen undrer sig