»Bring The Spring« skal tiltrække yngre gæster i Tivoli. Foto: PR

Tivoli investerer i virtual reality

underholdning: En nyudviklet virtual reality oplevelse med titlen »Bring The Spring« skal tiltrække yngre gæster i Tivoli.

Konkurrencen om de yngre gæsters opmærksomhed er over årene taget til i takt med den tiltagende konkurrence fra de digitale platforme.

Tivoli har derfor særlig fokus på at anvende ny teknologi til forlystelser som for eksempel i »Dæmonen«, hvor gæsterne får sus i maven på grund af farten, og samtidig udsættes for en visuel oplevelsen via VR-teknologien.

Blandt årets store satsninger og omkostningstunge fornyelser under »Vinter i Tivoli »bliver derfor en ny oplevelse der har fået titlen »Bring The Spring«.

Der er tale om en virtual reality-oplevelse, der kommer til at foregå i H.C. Andersen Slottet.

Gæsterne stiger til vejrs i luftballon, vandrer gennem kløfter, bekæmper sværme af frostkrystaller og kommer helt tæt på sultne bjørne.

De skal med vind i håret passere en række relativt krævende, fysiske forhindringer til fods men iført specialdesignet udstyr og VR-briller.

Den nye VR aktivitet sker i samarbejde med HP, der leverer de specialdesignede rygsække, som gæsterne bærer gennem udfordringerne på banen.

Det er desuden ambitionen at tage gæsterne med på en lys-rejse, hvor vintersæsonen i Tivoli skal måle sig med de bedste i branchen internationalt.

Der er blevet skruet op for lysevents, der adskiller sig markant fra det lys gæsterne oplever i de øvrige Tivoli tre sæsoner.

Blandt årets satsninger bliver oplevelser med nordlys. Nordlys er en af naturens egne opfindelser, et ekstraordinært naturfænomen, der optræder som et show af dansende lys på himlen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Klubejer rådgiver sportsstjerner

En digter kommer på besøg