Mette Kirkegaard. Arkivfoto

Mette indstillet til pris

GAFFA: Den danske Singer-Songwriter, Mette Kirkegaard, der har boet på Østerbro siden 1989 og har indspillet egne sange i Texas er nomineret til Gaffaprisen 2019.

Hun er nomineret i kategorien »Årets danske udgivelse«.for albummet »Simple Matters« nomineret til Gaffa-prisen 2019 i kategorien »Årets danske udgivelse«.

Man kan stemme på Mette Kirkegaards album senest 31. januar – nogle af de andre finalister er blandt andre Medina og Mø.

Alle, der stemmer, har tre stemmer. Stemmer man på Mette Kirkegaards album »Simple Matters«, giver man stemme til en dansk kunstner, som favner den nordiske og den amerikanske americana-folk-musik.

Mette Kirkegaard har senest optrådt live i 24syv og har som frivillig spillet på hospice. Hun har desuden givet en række koncerter i ind- og udland.

Hun har været i Austin i The House of Songs og mødt den legendariske sangskriver Kostas, som har været med til at skrive sange til albummet Simple Matters.

Du kan stemme på Mette Kirkegaard her: gaffa.dk/prisen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Demonstration mod Frederiksberg Boligfonds ejendomssalg

Nærgenbrugsstation vil have gode ideer