FbF arrangerer demonstration. Arkivfoto: Martin Sørensen

Sur 😠 Ked 😭 Wow 🤩 Like 👍

Demonstration mod Frederiksberg Boligfonds ejendomssalg

MODSTAND: For anden gang demonstrere borgere foran rådhuset for at understrege, at de er imod Frederiksberg Boligfonds salg af Den Sønderjyske By, Peter Bang Hus og Svalegården til den amerikanske investor Blackstone.

Det er Frederiksberg Boligfonds Fællesrepræsentation (FbF), der er en sammenslutning af lejervalgte beboerrepræsentanter i alle fondens ejendomme, som står bag en ny demonstration mandag 28. januar kl. 18.00 foran rådhuset.

Dagen for demonstrationen er også dagen, hvor Kommunalbestyrelsen holder møde. Et af punkterne på dags-ordenen er salget af de tre ejendomme, og derfor opfordrer FbF til at slå vejen forbi rådhuset denne aften.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Damhusengens Skole skal have ny leder – bestyrelsen undrer sig

Mette indstillet til pris