Arkivfoto: Michael Paldan

Elsker 😍

Iværksættere på vej med nye fødevarer

Samarbejde: I løbet af foråret kan Irmas kunder møde et udvalg af nye varer, produceret af lokale fødevareiværksættere, i udvalgte Irma-butikker. Blandt produceterne er Copenhagen Winery.

Præsentationen af fødevareprodukterne er et resultat af et nyt samarbejde mellem Greater Copenhagen Food Startup, Coop Crowdfunding og Irma.

Samarbejdet udleves blandt andet på Coop Crowdfunding, som er en platform, der formidler kontakt mellem danskerne og fødevarevirksomheder, og giver Coops medlemmer mulighed for at investere i udvalgte fødevareprojekter, så de dermed er med til at bestemme hvad vi skal spise i fremtiden.

30. januar præsenterer otte madiværksættere deres produkter for Irma, som derefter beslutter, hvilke af produkterne, der i løbet af foråret skal præsenteres for Irmas kunder i udvalgte butikker

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Beslutning om biblioteker og arkiv er udskudt

Ødelagte liv