De første filmassistenter er uddannet. Foto: Signe Tora Munk Bencke

Første kuld filmassistenter er klar

uddannelse: Med uddannelsen Filmassistent er det lykkedes AFUK og Filmværkstedet/København at træde en ny sti, som kan føre unge ind i filmbranchen. Og nu er de første uddannet.

»Vi er stolte og glade for at vi er lykkedes med projektet. Samarbejdet mellem AFUK og Filmværkstedet har været en upåklagelig udviklingsproces, som vi er glade for – og fortsætter i,« siger Morten Kaplers, viceforstander på AFUK.

Uddannelsen blev grundlagt, fordi AFUK og Filmværkstedet/København spottede, at der på den ene side var behov for assistenter i dansk filmproduktion og på den anden side var stor efterspørgsel på »hands on-uddannelser« til unge i Københavnsområdet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Ingen skøjtedans på Runddelens skøjtebane lige nu

Frostbrødre på Teatret Zeppelin