Luis og Jorge i Ringen. Foto: CIK.

Boksning: Ambassadør hos CIK

CHRISTIANSHAVN: 3. januar kom den cubanske ambassadør Yiliam Gomez til træning i bokseklubben CIK. Årsagen var, at se sparring med to cubanske boksere og deres træner fra det cubanske bokseinstitut, som var på besøg i Danmark. CIK modtog ambassadøren, der kom lige fra dronningens nytårskur. Her stod formanden Søren Saugmann og Curis W. Larsen og cheftræner Frank Olsen klar med egne boksere.

Lørdagen efter stillede C.I.K med Sjællandsmesteren Luis Vasquez mod cubaneren Jorge Moiran i 64 kg til en flot kamp i Korsgadehallen. Her var tusinde tilskuere til stede for at fejre Cubas 60 års jubilæum. Med Jorges 200 kampe i bagagen mod Luis 17 kampe, var kortene lagt på forhånd Men respekten var gensidig og kampen var flot. Herefter guidede Paw Henriksen folk igennem Cubas stolte boksehistorie.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

»Vi har brug for ro og nærhed«

Naturfrednings-formand: »Gør søerne endnu mere grønne«