Kogebogeriet sætter fokus på det amerikanske køkken torsdag 31. januar Foto: PR
in

Smag på det mangfoldige USA

FOREDRAG: Torsdag 31. januar serverer kok Birgitte Kampmann, som har 25 års erfaring i det amerikanske køkken, og blandt andet har været ansat på den amerikanske ambassade, en mangfoldig og smagsmættet family style dinner baseret på bogen ’Mine Amerikanske Køkkennoter’.

Hun vil også fortælle om sine erfaringer med og holdninger til det amerikanske køkken, hvor mad er en legeplads og en smeltegryde: En hyldest til autentisk diversitet.

Det sker på Kogebogeriet Guldbergsgade 10 fra kl. 18.

Ifølge Birgitte Kampmann er det særlige ved det kulinariske amerikanske landskab, at det altid er i udvikling. Madkulturen har dybe rødder i amerikanernes trang til at styrke deres kulturelle identitet, samtidig med, at romancer mellem de forskellige kulturer konstant opstår og udvikler sig.

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Søde tøjdyr fik sundhedstjek

Musikklub med hemmelige kunstnere