Foto: Martin Sørensen

Kulør på vipperne inden arbejdsdagen

VELVÆRE. Sophie Leonard lægger vejen forbi Juicy Beauty på vej til arbejde. Hun er bager hos Meyers Madhus på Nørrebrogade, hvor hun underviser på madhusets kurser, som hun fortæller er vældigt populære.

 

 

 

HVERDAGSLIV: Sophie Leonard sætter sig i stolen ved indgangen. Hun har en tid til at få farvet vipper.

»Jeg gider ikke at gå med mascara, så det er dejlig nemt at få dem farvet, så slipper jeg for det,« fortæller hun.

Hun har været hos Juicy Beauty én gang tidligere og blev så glad for stedet, at hun nu er vendt tilbage.

»Jeg blev helt overvældet over, at man her kommer ind og ligge på en opvarmet briks med et tæppe over sig for at få farvet vipper. Når man får det gjort ved en frisør, er det noget, der ordnes ved en vask, men her det virkelig en oplevelse. Jeg overvejer lidt, om jeg skal prøve en ansigtsbehandling næste gang,« siger Sophie Leonard.

Bager i Madhuset

Hun skal på arbejde inden så længe, og hun arbejder lige rundt om hjørnet fra salonen, fortæller hun.

»Jeg arbejder hos Meyers Madhus, som ligger på Nørrebrogade lige over for Griffenfeldsgade. Der underviser jeg kunder, som køber bagekurser, i, hvordan de blandt andet bager ølandshvedeboller,« siger Sophie, som har været bager, siden hun var 17, hvilket vil sige halvdelen af hendes liv.

»Det er i snit 16 mennesker på bagekurserne, og det er rigtig sjovt at undervise på dem. Jeg har også lige haft et for 115 mennesker, som havde teambuilding. De skulle lære at lave en treretters menu, og de havde kun 25 minutter ved hver station. De var glade og syntes, det var sjovt,« siger Sophie og smiler.

Man keder sig aldrig

Hun fortæller, at det er et alsidigt arbejde, da hun også står for undervisning af børn i forbindelse med konceptet Kulinarisk Fritidsordning og Cook Camp, som finder sted i sommerferien.

»Det er aldrig kedeligt, for der sker så mange forskellige ting. Vi skriver også bøger i madhuset, er med på forskellige festivaller, og jeg arbejder med mange dygtige mennesker,« siger Sophie og rejser sig, da Osk siger, at hun nu er klar i behandlingsrummet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Drop salget af kommunens ejendomme

»Vi har brug for ro og nærhed«