Pierre C. Simon er beboer i en af kommunens ejendomme. Arkivfoto: Dan Møller

Sur 😠 Ked 😭 Like 👍

Drop salget af kommunens ejendomme

Pierre C. Simon

Godthåbsvej 21A

ÅBENT BREV: Kære kommunalpolitikere på Frederiksberg.

Nu har vi snart gennem et år prøvet at trænge igennem til jer med budskabet om, at det er en absolut katastrofal beslutning hvis I ikke stopper planerne om et frasalg af kommunens 15 ejendomme.

Vi har været igennem to borgermøder, hvor den ene efter den anden af lejerne har prøvet at gøre jer forståeligt, at man er bange for følgerne af et salg.

Vi har ligeledes haft foretræde for diverse udvalg, hvor vi har fremlagt et helt andet regnskab en det som magistraten er kommet med.

Endvidere har vi været til samtlige kommunale spørgetids møder, hvor vi har fremført vores synspunkter og spørgsmål, og hvor vi hver gang har fået en sludder for en sladder.

Det har været et år med mange bekymringer og bange anelser for lejerne som ikke aner om vi kan blive boende og hvis ikke hvor skal vi så være.

De bange anelser bliver ikke mindre når man kikker på hvad der sker med den Sønderjyske Landsby og alle de andre, der er blevet solgt af Frederiksberg Boligfond til et investeringsselskab hvis motto er: ’Køb – sæt i stand – sælg’

Gør noget godt og fornuftigt her i det nye år: Drop salget af de kommunale ejendomme.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Til havs med Rebekkas sangskatte

Kulør på vipperne inden arbejdsdagen