Prins Henriks Skole på Værnedamsvej. Arkivfoto: Martin Sørensen

Planer for Prins Henriks Skole forsinket

VÆRNEDAMSVEJ: I november sidste år stemte By- og Miljøudvalget nej til startredegørelsen for fremtidsplanerne for Prins Henriks Skole, hvor planerne i første omgang var at bygge flere kvadratmeter på skolens areal, så der kunne blive plads til både boliger, hotel, cafe, restaurant og andet.

Men da protesterne fra erhvervslivet på Værnedamsvej og beboerne i nærområdet blev flere og flere, så valgte politikerne at kigge en ekstra gang på startredegørelsen. Foreningen Bæredygtigt Frederiksberg, der har en bestyrelse med beboere i området, har lavet en plan for skolens matrikel, der byder på en byhave til minde om prins Henrik, familieboliger og et kontorhotel.

14. januar var punktet på By- og Miljøudvalgets møde, og her valgte man at udsætte sagen. Formanden for By- og Miljøudvalget, Jan E. Jørgensen (V), fortæller:

»Vi valgte at udsætte startredegørelsen. Dels var der nogle gode spørgsmål, som ikke kunne besvares uden at undersøge tingene lidt nærmere. Og dels var der enkelte betragtninger om den konkrete udformning af startredegørelsen. Så vi valgte at udsatte sagen, men jeg er sikker på, at slutresultatet nok skal blive rigtig godt. Og så skal man huske, at der kun er tale om en startredegørelse. Der skal følges op med en lokalplan, som er langt mere detaljeret, og hvor der bliv lejlighed for borgerne til igen at blive hørt.« 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

I Marens stol får du grøn wellness og lækre lokker

Østerbroer udgiver ny bog om stille ADHD