Anne Skovbro, fyldte torsdag 17. januar 50 år. Foto: PR

Havnedirektør fyldte rundt

NAVNE: Adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, Østerbro, fyldte torsdag 17. januar 50 år.

Hun er oprindeligt uddannet civilingeniør og startede sin karriere inden for forskningens verden med en Ph.d. i arkitektur og design.

Hun har en lang karriere i Københavns Kommune bag sig, og varetog fra 2010-2015 posten som direktør i Økonomiforvaltningen kun afbrudt kortvarigt af en stilling som konstitueret. adm. direktør i Sundheds- og omsorgsforvaltningen.

I 2015 blev Anne Skovbro filantropidirektør i Realdania,

Anne Skovbro har igennem sin karriere kombineret sin tungtvejende byplanfaglige viden og politiske tæft til at opnå resultater, og hun beskrives som en leder med menneskeforståelse, der er god til at få folk med sig.

I august 2018 tiltrådte hun stillingen som adm. direktør i By & Havn. En stilling hun selv betegner som en drømmestilling.

Anne Skovbro varetager desuden adskillige bestyrelsesposter og har deltaget i forskellige kommissioner.

Privat er hun gift med civilingeniør Jacob Martin Andersen og har fire børn på henholdsvis 24, 22, 20 og 14 år.

En del af hendes opvækst foregik i Norge, hvor hun tog langrendssporten til sig, som hun har fastholdt i sit voksne liv og praktiserer på de danske gader og stræder om sommeren og til løb i udlandet om vinteren.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Festlig dag for Pernille Høxbro

I Marens stol får du grøn wellness og lækre lokker