Skolepatruljen ved Lindevangskolen fik i sidste uge besøg af betjente fra Frederiksberg Lokalpoliti. Foto: Martin Sørensen

Politiet hilste på skolepatruljer

BESØG: De store elever hjælper de små elever sikkert over vejen, når det er mørk om morgenen på skolevejen. Så der er ingen tvivl om, at skolepatruljerne er vigtige i morgentrafikken.

Forlenden var lokale betjente fra Frederiksberg Lokalpoliti blandt andet på besøg ved Lindevangskolen tidligt om morgenen for at hilse på de flittige skolepatruljer, der lyste op med de selvlysende veste.

Årsagen til besøget var Rigshospitalets landsdækkende kampagne, der har fokus på trafik omkring skoler og skolepatruljer.

Bøder til bilister

De lokale betjente fik assistance fra to motorcykelbetjente fra færdselsafdelingen, der var mødt op for at holde styr på trafikken omkring skolen, og bødeblokken måtte også i brug hele seks gange. Der blev blandt andet givet bøder til bilister, der kørte ind hvor der var skiltning om indkørsel forbudt.

Betjentene fik også en god snak med skolepatruljen ved Lindevangskolen, og der blev også kigget efter om lygter og cykler overholdt færdselsreglerne.

Flere voksne fik også mulighed for at hilse på de lokale betjente ved besøget.

Og så var det ellers tilbage til arbejdet for Frederiksberg Lokalpoliti og eleverne skulle i skole. 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Sag om babyskelet forbliver uopklaret

Festlig dag for Pernille Høxbro