Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix 2018.

Håndværkere beskudt af metalkugle

KASTRUP: For nylig måtte Københavns Politi rykke ud til et skyderi mod en håndværker-varevogn i Skottegården i Kastrup. Der sad to personer i bilen, da en kugle blev affyret mod bagruden, som blev ramt lige over vinduesviskeren. Ingen af de to håndværkere kom noget til under skyderiet, oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

En 50-årig mand blev anholdt efter episoden.

Politiets efterforskning har vist, at manden har affyret sit våben fra sin altan, men der er ikke tale om et normalt ’skyderi’. Den 50-årige har nemlig skudt med en kraftig slangebøsse, lyder det fra Henrik Sveistrup, der er vagtchef ved Københavns Politi.

Manden er sigtet for overtrædelse af paragraf 252, som konkret betyder at bringe andres liv og emmer i fare. Derudover er den 50-årige sigtet for overtrædelse af våbenloven. /jep-

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Rune Klan køber vild Christianshavner-villa

Hyggebøger og Trump hitter i lufthavnen