Foto af villlaen på Kastrupvej, der nu er sat ned i pris. Foto: Boliga.

Like 👍

Rune Klan køber vild Christianshavner-villa

CHRISTIANSHAVN: Komikeren Rune Klan og fruen Christiel skal ryste op med lidt trylle-komik. Parret har nemlig købt en 274 kvadratmeter stor villa på Christianshavn. Og tinglysen viser ifølge Boliga, at Klan-familien købte villaen i september – måneden efter ramte parrets gamle villa på Kastrupvej markedet.

For den nye bopæl, der fordeler sig på to adresser i samme bebyggelse, har Rune Klan og Christel Stjernebjerg betalt 16.750.000 kroner. Og dermed har sælger altså været klar med et ordentligt afslag.

Da byhuset i april 2017 ramte markedet første gang, lød prisen nemlig på hele 38 millioner kroner, hvilket gjorde det til det dyreste udbudte i København.

Undervejs er mæglerne dog skiftet, og prisen sænket, så der ifølge oplysninger fra Boliga senest stod 19,5 millioner kroner på dobbeltadressens salgsopstilling.

Huset tæller i alt 274 boligkvadratmeter. Dertil kommer en erhvervsdel på knap 140 kvadratmeter. Begge dele er fuldstændig istandsat og rummer detaljer som bjælker fra kongeskibet, et receptionslokale med ti meter til loftet og en jerntrappe.

Med den nye adresse på sygesikringskortet og til salg-skiltet solidt plantet foran parrets tidligere Amager-hjem, er det altså bare at vente på, at den rette køber dukker op.

Og er man interesseret i den forhenværende Klan-villa, skal der i alt betales 9,3 millioner kroner for det 176 kvadratmeter store hus, oplyser Boliga. /jep-

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Viola Sky er årets Frederiksbergbutik

Håndværkere beskudt af metalkugle