PR-foto

Bornholmerfærge vender tilbage til København

Den legendariske københavnerfærge Povl Anker vender retur til København – men kun for en kort visit. Bornholmerlinjen vil til sommer sejle 1.400 passagerer til folkemødet med den gamle færge.

Når der til sommer igen er folkemøde på Bornholm, bliver det muligt at sejle direkte fra København til Rønne. Bornholmslinjen indsætter den legendariske bornholmerfærge, Povl Anker, på en helt særlig afgang onsdag 12. juni.

Povl Anker sejler fra DFDS-kajen i København klokken 17.30. Seks timer senere lægger den til kaj midt i Rønne. På turen kan de op mod 1.400 passagerer nyde en velkomstdrink og spise i restauranten eller få en omgang skipperlabskovs i bistroen og komme i den helt rigtige Folkemødestemning.

Æresrunde

”Det virker helt rigtigt at lade netop Povl Anker tage denne æresrunde omkring København og tilbyde transport til Bornholm og Folkemødet. Vi håber rigtigt mange vil benytte lejligheden til at komme til Bornholm på den helt klassiske måde,” siger Jesper Skovgaard, der er kommerciel direktør i Bornholmslinjen, i en pressemeddelelse..

Bornholmslinjen har netop meddelt, at rederiet de kommende tre år er hovedsponsor for festen for debat og demokrati på Bornholm.

”Folkemødet er en fantastisk begivenhed på Bornholm, og her giver vi gæsterne til øen en mulighed for at tage hul på årets Folkemøde allerede på turen til Bornholm.

Povl Anker har siden 1978 leveret transport fra Rønne til både København, Køge, Ystad og Sassnitz. Turen med Povl Anker til Folkemødet sælges efter først-til-mølle-princippet og kan bookes nu på www.sejltilfolkemoedet.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nye byhuse i luksusklassen på vej

Erasmus Montanus i nutiden