Arkivfoto: Martin Sørensen

Sur 😠 Like 👍

Giv din brugte cykel til en flygtning

Har du mon en cykel, der bare står og fylder op til ingen verdens nytte, så søger Welcome House på Ottiliavej 1 i Valby netop nu brugte herre- og damecykler til nyankomne flygtninge.

I Welcome House kan flygtninge, nytilkomne og frivillige mødes og skabe netværk, ligesom der her er rig mulighed for at lave aktiviteter sammen. Blandt meget andet har huset på Ottiliavej deres eget cykelværksted, hvor flygtninge kan købe en brugt cykel billigt og derefter få hjælp til at sætte den i stand.

Cykelbeholdningen er dog lav for tiden og derfor søger Welcome House nu herre- og damecykler, der kan sættes i stand og gøres brugbare for et beskedent beløb. Ligger du inde med sådan en cykel, som du gerne vil donere til et godt formål, så tager Welcome House meget gerne imod torsdage mellem klokken 16.00 og 18.00 og lørdage i ulige uger fra klokken 12.00-15.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Nyt Silvan-byggemarked i Domus Vista åbner i morgen

Børn evakueret – melding om brand i børnehave