PR-FOTO

Musik: Et år i Rebekkas liv på plade og koncert

CHRISTIANSHAVN: Rebekka Thornbech er nu klar til at udsende albummet »A Year in a Life«, der samler de fire EP’er Spring, Summer, Fall og Winter, som blev udsendt i løbet af 2018. Albummet indeholder de i alt 12 numre i kronologisk rækkefølge, og i forbindel med udgivelsen spiller Rebekka Thornbech koncert på fredag 18. januar kl. 20.00 i Christianshavns Beboerhus. Der er gratis entré.

Det unikke musikalske projekt er Thornbechs forsøg på at skabe et indblik i såvel sangskriverprocessen som et år i et menneskes liv. Hun gav sig selv den udfordring, at ingen numre var skrevet på forhånd, og hun vidste derfor ikke, hvilke emner de ville komme til at kredse om.

»A Year In A Life« er en kontinuerlig fortælling om et menneske og sangskrivers udvikling gennem et år. Det markerer det evigt omskiftende liv, tidens flygtighed og hvordan et år på samme tid er en evighed og borte i det, der kan føles som et splitsekund.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lysfestival lyser København op i februar

Stadig billetter til en smuk koncert