HISTORISK ARKIV HOLDER TIL I DRAGØRS GAMLE RÅDHUS. FOTO: MARTIN SØRENSEN

Borgermøde på mandag om Dragørs lokalarkiv

DRAGØR: Den tværpolitiske liste i Dragør, Liste T, inviterer til et borgermøde på mandag 21. januar klokken 19.30-21.30 på Dragør Skole, og her skal der tales om Historisk Arkiv i Dragør.

Netop her onsdag sen eftermiddag holder Børne-, fritids- og kulturudvalget møde, hvor lokalarkivets skæbne er på dagsorden. Et flertal bestående af V, A og O har besluttet, at lokalarkivet skal flytte fra lokalerne på Stationsvej og sammenlægges med Dragørs biblioteksvæsen som omtalt i to artikler i Amager Bladet i denne uge.

»Vi har i de seneste to år forsøgt at få flertallet i kommunalbestyrelsen med på at få en bedre dialog via borgermøder. Vi havde en fin borgerinvolvering i forhold til planlægning af digerne, vi havde også et borgermøde 1. december om SFO’en Søvang, og nu tænkte vi så, at det ville være fint med et borgermøde om lokalarkivet. Vi er ved at nå derud, hvor det både forvaltningsmæssigt og politisk er pinligt, og reelt har man truffet en beslutning, og derfor hæver vi også sagen til byrådsmødet,« siger Peter Læssøe, Liste T’s gruppeleder i kommunalbestyrelsen.

Sognepræst Jens Bach Pedersen er ordstyrer ved borgermødet på mandag.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

15-årig pige død 10 måneder efter overdosis

Kirkevandring i Frederiksstaden