Genrefoto, billedet har ikke tilknytning til hændelsen. Arkivfoto: Michael Paldan

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Like 👍

15-årig pige død 10 måneder efter overdosis

DØDSFALD: En skelsættende og tragisk aften i marts i fjor har krævet endnu et dødsfald hos en mindreårig.

Tidligt i marts 2018 døde en 14-årig dreng af indre blødninger efter stump vold, efter han og andre mindreårige havde opholdt sig hos en 40-årig kvinde i en lejlighed i Skarøgade på Østerbro. Senere blev den nu 41-årige kvinde dømt to års fængsel for grov uagtsomhed, da børnene fik adgang til stoffer, og der ikke blev tilkaldt hjælp på trods af deres tilstand.

Berlingske har på det seneste grundigt beskrevet sagen, og i denne uge er en 15-årig pige – datter af den 41-årige kvinde og kæreste med den afdøde dreng – død som følge af overdosisen fra i fjor, skriver avisen, som har været i kontakt med pigens far. Pigen blev hjerneskadet efter overdosisen i marts sidste år, da hun var 14 år.  

 

 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Se videoen: Nye træer på Krinsen

Borgermøde på mandag om Dragørs lokalarkiv