Der bliver plantet træer på Kgs. Nytorv. Video: Martin Sørensen
in

Se videoen: Nye træer på Krinsen

Elever fra 1.u. på Christianshavns Skole hjalp onsdag overborgmester Frank Jensen (S) med at plante de første træer på Krinsen på Kgs. Nytorv. I forbindelse med byggeriet af Cityringen blev de gamle træer på Kgs. Nytorv fældet. Nu skal der plantes nye, så Krinsen kommer til igen at stå som en central plads i byen.

Cityringen skal efter planen åbne til sommer.

LÆS OGSÅ: Nu bliver skoven plantet på Rådhuspladsen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Regeringsudspil: København og Frederiksberg bliver igen ét sygehusfællesskab

15-årig pige død 10 måneder efter overdosis