Der bliver plantet træer på Kgs. Nytorv. Video: Martin Sørensen

Se videoen: Nye træer på Krinsen

Elever fra 1.u. på Christianshavns Skole hjalp onsdag overborgmester Frank Jensen (S) med at plante de første træer på Krinsen på Kgs. Nytorv. I forbindelse med byggeriet af Cityringen blev de gamle træer på Kgs. Nytorv fældet. Nu skal der plantes nye, så Krinsen kommer til igen at stå som en central plads i byen.

Cityringen skal efter planen åbne til sommer.

LÆS OGSÅ: Nu bliver skoven plantet på Rådhuspladsen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Regeringsudspil: København og Frederiksberg bliver igen ét sygehusfællesskab

15-årig pige død 10 måneder efter overdosis