44-årige Amanda Justesen tiltræder som ny koncernkommunikationschef i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning. Foto: PR
in ,

Kommunikationschef skifter stol

job: Efter fire år som kommunikationschef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning skal Amanda Justesen fra 1. februar rådgive Økonomiforvaltningens direktion i kommunen om den interne og eksterne kommunikation.

Stillingen er central i Økonomiforvaltningens arbejde med at udvikle byen og skabe værdi for København og det øvrige Danmark, blandt andet i form af god dialog og klar kommunikation. Herunder får Amanda Justesen ansvaret for at sikre en aktiv betjening af pressen i tæt samspil med Overborgmesterens Sekretariat.

Amanda Justesen er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet. Hun har arbejdet med kommunikation det meste af sit arbejdsliv, heraf godt syv år som leder. Før hun startede i Københavns Kommune i 2014 var hun kommunikationschef i Køge Kommune.

Amanda Justesen tiltræder sin nye stilling den 1. februar.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten North Media Bureau

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Sol over Kødbyen med Topanga Beach

Stejlepladsen: By & Havn uden venner og lokaludvalg