44-årige Amanda Justesen tiltræder som ny koncernkommunikationschef i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning. Foto: PR
in ,

Kommunikationschef skifter stol

job: Efter fire år som kommunikationschef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning skal Amanda Justesen fra 1. februar rådgive Økonomiforvaltningens direktion i kommunen om den interne og eksterne kommunikation.

Stillingen er central i Økonomiforvaltningens arbejde med at udvikle byen og skabe værdi for København og det øvrige Danmark, blandt andet i form af god dialog og klar kommunikation. Herunder får Amanda Justesen ansvaret for at sikre en aktiv betjening af pressen i tæt samspil med Overborgmesterens Sekretariat.

Amanda Justesen er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet. Hun har arbejdet med kommunikation det meste af sit arbejdsliv, heraf godt syv år som leder. Før hun startede i Københavns Kommune i 2014 var hun kommunikationschef i Køge Kommune.

Amanda Justesen tiltræder sin nye stilling den 1. februar.

 

 

Sol over Kødbyen med Topanga Beach

Stejlepladsen: By & Havn uden venner og lokaludvalg