H.K.H. Kronprins Frederik takkede sidste år for den enorme opbakning til Royal Run i København og på Frederiksberg. Arkivfoto: Martin Sørensen

Like 👍

Royal Run vender tilbage i 2019

Var du en af dem, der løb med, da Kronprins Frederik inviterede til Royal Run i anledning af sin 50 års fødselsdag sidste år, eller var du måske en af dem, der gerne ville have løbet med, så er der gode nyheder i vente. Selv om Kronprinsen nu er ni år fra næste runde fødselsdag, har han nemlig besluttet at fortsætte succesen, der sidste år samlede tusindvis af løbeglade danskere på tværs af landet.

Royal Run 2018 var en drøm, der gik i opfyldelse for Kronprinsen, og når han i år fortsætter løbet, er det for at møde danskerne i øjenhøjde og genskabe både stemningen og idrætsfællesskabet fra sidste år.

I år løber Royal Run gennem Frederiksberg og København 2. pinsedag, som ligger mandag 10. juni. Ligesom sidste år kan man enten deltage i den legendariske distance one mile (1,609 kilometer) eller bevæge sig ud på en solid ti kilometer lang tur.

LÆS MERE: Og se hvordan du tilmelder dig

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Verdensstjerne kommer til Tivoli

Valg i kirken uden præst