Tivoli kan præsentere en sand verdensstjerne til sommer. Foto: Iris/Ritzau Scanpix

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Verdensstjerne kommer til Tivoli

Tivoli er i fuld gang med at planlægge sommerens Fredagsrock-program, men allerede nu kan Carstensens gamle have afsløre et af hovednavnene. Og det er en sand verdensstjerne, der træder op på Plænen 5. juli.

Tom Jones træder op på Plænens scene 5. juli. PR-foto

Der er tale om ingen ringere end legenden Tom Jones, der gennem fem årtier har toppet hitlister og smeltet kvindehjerter. Han har solgt mere end 100 millioner album. Nye såvel som gamle fans kan i Tivoli se frem til genhør med hits som Sex Bomb, I’ll Never Fall In Love Again, It’s Not Unusual og What’s New Pussycat og mange flere.

Der bliver fri adgang til Tom Jones-koncerten, når entreen til Tivoli er betalt. Vil du helt tæt på den store stjerne, er der mulighed for at sikre sig en særskilt billet til Tivolis Inner Circle. Her bliver prisen 175 kroner, og salget af billetter åbner fredag 18. januar kl. 10.

Den gale pose genforenes

Tivoli afslører også, at rapperne fra Den Gale Pose kick-starter deres officielle genforeningsturné i Tivoli 26. april. Årets øvrige Fredagsrock-program er fortsat i proces og forventes offentliggjort 21. marts.

LÆS OGSÅ: Tivoli siger farvel til Odinexpressen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Trappen til musikalsk succes

Royal Run vender tilbage i 2019