WedoFood kommer til Valby. PR-foto

Populær salatbar kommer til Valby

Favorit-, Wild Child- eller Bøf Bearnaise-salat? Fra på torsdag kan du gå på opdagelse i det sunde spisekort hos Wedofood, der åbner deres femte salatbar i hovedstaden. Nærmere bestemt på Valby Langgade 36.

Wedofood har gennem flere år tiltrukket lækkersultne københavnere med deres salater i forretningen ved Kødbyen. Også Østerbro, Frederiksberg og Vanløse har været begunstiget af at have en Wedo Food lige i nærheden – og nu altså også Valby.

“Er I klar, Valby? Vi håber, at I alle vil kigge forbi for at hilse på os, se de fine lokaler, smage på lidt salater og drikke et glas bobler,” skriver Wedofood på facebook. På åbningsdagen 17. januar er der åbent kl. 11-20.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kvinde i kritisk tilstand efter ulykke

Alternativet tager på cafébesøg