Hafnia-Hallen holder fremover åbent til kl. 23.00 om fredagen og til kl. 21.00 om søndagen. Arkivfoto: Michael Paldan

Hafnia-Hallen udvider åbningstiderne

NYE TIDER: Hafnia-Hallen har siden åbningen i maj 2017 oplevet et konstant stigende besøgstal. Den positive udvikling ventes at fortsætte i 2019. For at imødegå den store efterspørgsel, der er på baner og tider til hallens forskellige aktivitetstilbud, udvider Hafnia-Hallen nu åbningstiderne i weekenden.

»Vi oplever en utrolig stor efterspørgsel efter haltider i Hafnia-Hallen – selv i ydretidpunkterne i weekenderne. Særligt vores beachvolleybaner, men også vores multihal og vores store kunstgræsbane har en meget høj belægningsprocent – både i hverdagen og i stigende grad også i weekenderne. Derfor udvider vi nu åbningstiderne, så vi fremover holder åbent til kl. 23.00 om fredagen og til kl. 21.00 om søndagen,« oplyser Hafnia-Hallens leder, Jan Barslev, og tilføjer:

»Det er fantastisk, at så mange aktive mennesker bruger Hafnia-Hallen hver uge. Vi arbejder løbende på at optimere vores faciliteter, så vi kan tage imod så mange gæster som overhovedet muligt.«

De nye åbningstider er trådt i kraft og betyder, Hafnia-Hallen nu har åbent 106 timer om ugen året rundt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

14 gratis foredragi Eliaskirken

Damhusengens Skole skal have ny leder